2011. február 26., szombat

Răspuns la domna Michaela Bucin, doar şi la alţi

Ce să vă spun? Sigur că nu voi secera plăcerea tuturora, sau poate unii chiar mă vor considera pessimist, cu toate că pur şi simplu aceasta este pragmatic realitatea.
În şirul anilor pînă în prezent numai un singur recensământ avuse folos; anumit cînd "Iosif cu Maria au mers să să înscria" fiindcă altfel n-am cunoaşte localitatea unde sa năsut Messia. Toate celelalte de mai curînd şi de apoi, nu sunt altceva decît jucaria policistilor ca să aibă posibilitate a se facă ce vreau, lămurind în nenumerate feluri datele ştatistce.
De la bun început toată legea e falsă: nimenui nu trbue să verifice declaraţia sa,
administratorul este obligat să accepte fără vreun control,aşadar se naşte un rezultat vopsit pe gustul administraţiei internaţională.
Pînă cînd nu se realizeşte ceva lege bună şi înţeleptă, pînă cînd se află oameni indemnaţi de interesul lor egoist,şi au ocazia "legală" să alcătuească formule legitme a indruma la alegeri, pe cine vor, şi din partea autorităţile de stat nu au
în mînă nici un control, nu se va schimba nimic.(notarii.)
Definitiv în zilele de azi, cînd conducerea actuală nu reşpectă nici macar legele lor false e indiferent că ne marturisim identitatea noastră, sau ba, dinpotrivă uşor vom deveni " însemnaţi ", ce pe mine personal nu mă înteresează.
.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése